Αναγόμωση

Αναγόμωση  είναι η μέθοδος δια της οποίας επιλεγμένα χρησιμοποιημένα ελαστικά (στελέχη) αποκτούν καινούργιο πέλμα. Ξεκίνησε παράλληλα με την παραγωγή καινούργιων ελαστικών, εξελίχθηκε, βελτιώθηκε και σήμερα έχει φτάσει σε υψηλό βαθμό τεχνικής.

Τα αναγομωμένα ελαστικά παρέχουν την ίδια ασφάλεια και απόδοση  με τα καινούργια.. Είναι δοκιμασμένα σε φορτηγά που διανύουν μεγάλες αποστάσεις, λεωφορεία με καθημερινά δρομολόγια και σε εργοτάξια κάτω από αντίξοες συνθήκες εργασίας.

Ένα αναγομωμένο ελαστικό έχει τουλάχιστον την ίδια χιλιομετρική απόδοση με ένα καινούργιο. Είτε είστε ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου, είτε ιδιοκτήτης ολόκληρου στόλου, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν πετάξετε ένα ελαστικό χωρίς να δοκιμάσετε την αναγόμωση, πετάτε το 70% της αξίας του. Εμείς συνιστούμε στους επαγγελματίες να αναγομώνουν συστηματικά τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους γιατί έτσι μειώνουν σημαντικά το κόστος μεταφοράς. Η μείωση του λειτουργικού κόστους με την αναγόμωση είναι εμφανής όταν  υπολογίζετε  το κόστος ανά χιλιόμετρο και όχι ανά τεμάχιο. Είναι λοιπόν οικονομικότερο, όταν προμηθεύεστε καινούργια ελαστικά, να προτιμάτε καλές μάρκες που μπορεί να είναι ακριβότερες ανά ελαστικό αλλά τα στελέχη είναι καλύτερης ποιότητας  και μπορούν  να αναγομωθούν όχι μόνο μία, αλλά και περισσότερες φορές.

Επόμενη


Για προβλήματα σχετικά με το site επικοινωνήστε με το webmaster
Σχεδίαση - φιλοξενία site: Iris Media ΕΠE